Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής

"Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"

Αρχική Ο Σύνδεσμος Τσέρια Μάνη Εκδηλώσεις Μανιάτικο Πανόραμα Χορευτικό Εκδόσεις Ταΰγετος

Προηγούμενη
Λαογραφικά Ε. Μάνης
Φωτογραφίες
Εφημερίδες 

Διεύθυνση επικοινωνίας

Γ' Σεπτεμβρίου 18,
Τ.Κ.
104 32, Αθήνα

 

Πολιτιστικά Δρώμενα Μάνης

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χολαργού (7 - 15 Μαρτίου 2009)

 

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού, ο Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής «Ο Ευαγγελισμός», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Θέατρο Μάνης Κώστας Καζάκος» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραχήλας, οργάνωσαν οκταήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο Πολιτιστικά δρώμενα Μάνης, από 7 έως και 15 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού, με την υποστήριξη των Λακώνων Χολαργού.

Για οκτώ ημέρες ο Χολαργός «κατακτήθηκε» από Μανιάτες εισβολείς πολιτισμού. Παρουσιάστηκε «η ψυχή της Μάνης» μέσα από μοναδικής ομορφιάς φωτογραφίες, μεγάλων διαστάσεων και εκπληκτικής ποιότητας, ενώ οι εκδηλώσεις (ντοκιμαντέρ, λαογραφική βραδιά, χορευτικά συγκροτήματα, ιστορικά, προσωπικότητες κλπ.) κέρδισαν το κοινό με πολλά θετικά σχόλια.

Οι οργανωτές φρόντισαν να δείξουν και τη Μανιάτικη φιλοξενία προσφέροντας μετά από κάθε εκδήλωση μανιάτικες δίπλες, γαλατόπιτα και αναψυκτικά.

Οι οργανωτές ευχαρίστησαν το κοινό και έδωσαν ραντεβού για τις 25 Απριλίου στην Καλαμάτα, όπου και θα υλοποιηθεί νέο πολιτιστικό οκταήμερο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Συλλόγους που οργάνωσαν αυτό το πολιτιστικό οκταήμερο, αφού τέτοιου είδους εκδηλώσεις προβάλλουν την ιδιαίτερη πατρίδα μας, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, το φυσικό περιβάλλον και τα τοπικά έθιμα. Γνωρίζουμε ότι όλα τα έξοδα καλύφτηκαν από τους οργανωτές Συλλόγους, αλλά καλό θα ήταν στο μέλλον να υποστηριχθούν από το Υπουργείο Πολιτισμού, από τους Μανιάτικους Δήμους και από τους επαγγελματίες.

 Από την εφημερίδα "ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ"

 

Πρόσκληση

Αφίσα


Κυκλοφορεί
το δίγλωσσο ντοκιμαντέρ

Copyright © 2008 Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής