Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής

"Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"

Αρχική Ο Σύνδεσμος Τσέρια Μάνη Εκδηλώσεις Μανιάτικο Πανόραμα Χορευτικό Εκδόσεις Ταΰγετος


Προηγούμενη
Αντιπεριφερειάρχης
Πρόεδρος Δ.Σ.
Συνέντευξη Τύπου
Εγκαίνια
Εκθέτες
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Παρασκευή 27.07
Σάββατο 28.07
Κυριακή 29.07
Εφημερίδες & TV

Διεύθυνση επικοινωνίας

Γ' Σεπτεμβρίου 18,
Τ.Κ.
104 32, Αθήνα

7o ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

27 / 28 / 29 / 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Άνοιξε τις πύλες του το 7ο Μανιάτικο Πανόραμα στο λιμάνι της Καλαμάτας

 

Στις 27 Ιουλίου το βράδυ έγιναν τα εγκαίνια του 7ου Μανιάτικου Πανοράματος στην Καλαμάτα. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Αντιπερειφερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Γιαννημάρας Δημήτρης ο πρόεδρος Συνδέσμου Τσεριωτών, Βενιζελέας Γιώργος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μάνης, Αθηνά Ξανθάκη και διάφοροι άλλοι φορέις. Αξιοσημείωτο ήταν πως στα εγκαίνια δεν ήταν ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Αλευράς τόνισε πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται γιατί έτσι αναδεικνύονται τα τοπικά προϊόντα και παράλληλα στηρίζεται η τοπική κοινωνία και αγορά και πριν κλείσει τον σύντομο λόγο του σημείωσε πως αυτή η εκδήλωση έγινε μετά κόπων και βασάνων.

Μετά από αυτά οι επισκέπτες περιπλανήθηκαν στα 35 περίπτερα τα οποία προβάλλουν διάφορες λιχουδιές όπως ζυμαρικά, ελαιόλαδο, τσίπουρο, πετιμέζι, μέλι και διάφορα άλλα είδη. Επίσης υπάρχουν και περίπτερα τα οποία δεν διαφημίζουν λιχουδιές αλλά βιβλία, εταιρείες φύλαξης κ.α.

Επίσης θα υπάρξει και διαγωνισμός μαγειρικής ο οποίος γίνεται από τον Σύλλογο Γυναικών Μάνης και στον οποίον θα υπάρχει κριτική επιτροπή αλλά και στους νικητές θα δοθούν δώρα. Τέλος, το Πανόραμα θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες από 27 μέχρι τις 30 Ιουλίου καθημερινά από τις 18:00-23:00 μ.μ.

 

Από την εφημερίδα LAKONIA PRESS

 


 

Πόλος έλξης το Μανιάτικο Πανόραμα

 

Ξεκίνησε εχθές και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα το Μανιάτικο Πανόραμα στην παραλία της Καλαμάτας δίπλα από το ΝΟΚ.Η ενέργεια αυτή αποτελεί έναν επιπλέον πόλο έλξης για την περιοχή προκειμένου πολλοί που θα το επισκεφτούν να δουν διάφορα προϊόντα και να περάσουν κάποια ώρα κάνοντας μια βόλτα ανάσας στην μίζερη πραγματικότητα.

Αν και θα έπρεπε να είναι ποιο οργανωμένο και με περισσότερους παραγωγούς εντούτοις η ζεστασιά και το χαμόγελο αυτών που συμμετέχουν σε κάνουν να αισθανθείς πραγματικά πολύ ωραία.

Από την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού καναλιού BEST.TV 28/7/12

 

 

 

Διαβάστε δημοσιεύματα των εφημερίδων και των καναλιών

στην ενότητα "Εφημερίδες & TV"

Χορηγοί επικοινωνίας

Τηλεπικοινωνίες

Copyright © 2008 Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής

Χορηγοί


 


 

DIMO
 
ΕΛΛΑΣ

Αντλητικά, υδραυλικά, αρδευτικά, βιομηχανικά, αγροτικά μηχανήματα