Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής

"Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"

Αρχική Ο Σύνδεσμος Τσέρια Μάνη Εκδηλώσεις Μανιάτικο Πανόραμα Χορευτικό Εκδόσεις Ταΰγετος


Προηγούμενη
Αντιπεριφερειάρχης
Πρόεδρος Δ.Σ.
Συνέντευξη Τύπου
Εγκαίνια
Εκθέτες
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Παρασκευή 27.07
Σάββατο 28.07
Κυριακή 29.07
Εφημερίδες & TV

 Διεύθυνση επικοινωνίας

Γ' Σεπτεμβρίου 18,
Τ.Κ.
104 32, Αθήνα

7o ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

 

Από 27 έως και 30 Ιουλίου οργανώνεται στην Καλαμάτα το «7ο ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ», ένα Φεστιβάλ γεύσεων και Πολιτισμού. Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν 30 παραγωγοί και τυποποιητές με αντίστοιχα περίπτερα στα οποία θα εκτίθενται βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα της μεσσηνιακής και λακωνικής γης.

Το Καλαματιανό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γευτεί και να προμηθευτεί γεύσεις του Ταϋγέτου και του Πάρνωνα, όπως: εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, πάστα ελιάς, κάπαρη, κρασί, τσίπουρο, πετιμέζι, μέλι, βασιλικό πολτό, κεραλοιφή, πρόπολη, φυσικό κερί, γύρη, παστέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά, σταφίδα και γλυκίσματα, αρωματικά βότανα, παξιμάδια, χωριάτικο λουκάνικο και σύγκλινο (παστό), βαλσάμικο, σαπούνια, καθώς και άλλα αγρο-κτηνοτροφικά εκλεκτά προϊόντα από τα περίπτερα των εκθετών.

Επίσης θα υπάρχουν περίπτερα με βιβλία, DVD και CD, κοσμήματα, συστήματα ασφαλείας & τηλεπικοινωνιών.

Λάτρεις της Μεσογειακής Κουζίνας και θαυμαστές της Ελληνικής Γαστρονομίας η οποία είναι διάσημη για την υπέροχη γεύση της και την θρεπτική της αξία, δουλεύουμε με σεβασμό για να κάνουμε τα αγαθά της γης μας δημοφιλή και προσβάσιμα στους καταναλωτές όλου του κόσμου.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει Ο Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης - Καλαμάτα.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Τηλεπικοινωνίες

 

Copyright © 2008 Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής

Χορηγοί


 


 

DIMO
 
ΕΛΛΑΣ

Αντλητικά, υδραυλικά, αρδευτικά, βιομηχανικά, αγροτικά μηχανήματα