Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής

"Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"

Αρχική Ο Σύνδεσμος Τσέρια Μάνη Εκδηλώσεις Μανιάτικο Πανόραμα Χορευτικό Εκδόσεις Ταΰγετος


Προηγούμενη
Αντιπεριφερειάρχης
Πρόεδρος Δ.Σ.
Συνέντευξη Τύπου
Εγκαίνια
Εκθέτες
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Παρασκευή 27.07
Σάββατο 28.07
Κυριακή 29.07
Εφημερίδες & TV

Διεύθυνση επικοινωνίας

Γ' Σεπτεμβρίου 18,
Τ.Κ.
104 32, Αθήνα

7o ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

27 / 28 / 29 / 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Το 7ο Μανιάτικο Πανόραμα ανοίγει τις πύλες του στην πόλη της Καλαμάτας, μετά από μια επιτυχημένη πολύχρονη  πορεία.

Το εν λόγω Φεστιβάλ αποτελεί πραγματικά ένα σημαντικό γεγονός που περιλαμβάνει την προβολή των τοπικών παραδοσιακών  προϊόντων της μεσσηνιακής και λακωνικής γης. Παράλληλα πλαισιώνεται με αξιόλογες  πολιτιστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και πνευματικές- ιστορικές – λαογραφικές αναφορές και δράσεις.

Τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούμε ότι συμβάλλουν θετικά στη διατήρηση της παράδοσής μας, της ιστορίας μας, του πολιτισμού μας, αλλά και στη γενικότερη προβολή του τόπου μας, με τις φυσικές ομορφιές , τα σημαντικά μνημεία και τα υπέροχα τοπικά μας  προϊόντα, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα.

Επιπλέον, μια τέτοια εκδήλωση όχι μόνο αναβαθμίζει ποιοτικά τη ζωή των κατοίκων της πόλης μας και του νομού μας, αλλά και φέρνει σε επαφή τους νέους και τους επισκέπτες της περιοχής μας με όλες τις ιδιαίτερες πτυχές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα  του τόπου μας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στη στήριξη της τοπικής μας οικονομίας, καθώς και της αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης, γιατί μόνο με καινοτόμες ιδέες και δράσεις μπορούμε να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες της οικονομικής συγκυρίας και να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτής της εκδήλωσης, καλή επιτυχία και καλή δύναμη για τέτοιου είδους χρήσιμες εκδηλώσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον όλων μας.

 

 

                                                        Παναγιώτης Αλευράς

 

                                                Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

Χορηγοί επικοινωνίας

Τηλεπικοινωνίες

Copyright © 2008 Σύνδεσμος Τσεριωτών Αττικής

Χορηγοί


 


 

DIMO
 
ΕΛΛΑΣ

Αντλητικά, υδραυλικά, αρδευτικά, βιομηχανικά, αγροτικά μηχανήματα